Krijtverf van Style & Colore, werkelijk uniek in haar soort!

Style en Coloré krijtverf

Bij de meest bekende krijtverf merken is het noodzakelijk om het geschilderde oppervlak te voorzien van een kras vaste en krasbestendige wax laag of coating. Deze vaak dure wax is lastig aan te brengen op oppervlakten met veel reliëf zoals houtsnijwerk in oude brocante meubelen. Ook trekt het stof aan op het moment dat je te veel wax aanbrengt en het oppervlak te nat is, dit belemmerd het schoonmaken.

Bij de krijtverf te verkrijgen op Krijtverf kopen heb je dit allemaal niet. In tegenstelling tot andere merken heeft onze krijtverf geen nabehandeling nodig van een wax of soft wax. Hierdoor is krijtverf van Style en Coloré werkelijk uniek in haar soort!

Geen afbreuk aan het prachtige matte effect

Bij andere merken wordt voor zwaar belaste oppervlakten nog een 3e laag wax of coating geadviseerd. Deze laag is licht glanzend en doet afbreuk aan het mooie matte effect van krijtverf. Dit is natuurlijk erg zonde. Krijtverf staat juist zo bekend om dat mooie matte effect.

De krijtverf van Style en Coloré heeft al deze extra opsmuk niet nodig en de krijtverf aanbrengen gaat zeer gemakkelijk. Wel adviseren we voor zeer zwaar belaste oppervlakten onze Matte Sealer. Uiteraard is deze echt mat en doet het geen afbreuk aan je met krijtverf bewerkte meubelstuk.