+31 (0)528 204 036 of mail ons.                        

Krijtverf 24 product(en)

Krijtverf proefverpakking van 100 ml om thuis zelf de kleur te testen!

Style & Coloré Krijtverf

Krijtverf van Style & Coloré heeft de prachtige matte uitstraling die past bij oude meubels en een nostalgisch interieur.

Echt oude, geverfde meubels zijn immers ook vaak mat doordat ze de tand des tijds hebben doorstaan. De zachte kleuren van weleer versterken dat effect.

Wanneer u twijfelt over de kleur kunt u een proefverpakking krijtverf bestellen van 100 ml voor € 5,00. Zo kunt u thuis de kwaliteit en kleur objectief beoordelen.

Krijtverf is verkrijgbaar in 20 prachtig matte kleuren. Ze zijn onderling goed te combineren en kunnen zo verrassende effecten opleveren.

De Krijtverf op www.krijtverfkopen.nl is op waterbasis en eenvoudig te verwerken, zowel met een kwast als met een roller. Elke doe-het-zelver kan dus aan de slag met Krijtverf.

Creatieve ideeën kunnen meteen omgezet worden in actie en al snel kunt u vol trots genieten van uw vernieuwde meubels en warme sfeer.

Krijtverf van Style & Coloré is bedoeld voor een ondergrond van hout en kan over bestaande verflagen aangebracht worden. Een voorbereiding die bestaat uit licht schuren en reinigen is voldoende voor een prachtig eindresultaat.

Krijtverf is dus niet alleen mooi om te zien, maar ook prettig om mee te werken. De krijtverf van is zelfs gemakkelijk te reinigen, wat maar weinig mensen verwachten van een matte verf. Dat de verf nagenoeg geurloos is, maakt het werken met dit product ook een stuk plezieriger.

Verbruik; ca. 10 m² per liter

Per bestelling slechts 1 proefblikje van dezelfde kleur. Proefblikjes zijn uitsluitend bedoeld voor het monsteren/uit testen van de kleur. 100 ml is een indicatie. Proefblikjes worden handmatig afgevuld waardoor lichte leksporen zichtbaar kunnen zijn op de verpakking.